Over ons

KASTELSE KAYAK KLUB

Een Sportvereniging met Hart voor de Natuur

BREEVENSEDIJK 2

2460 KASTERLEE

KANTINE OPEN VANAF 20u

WOENSDAG en VRIJDAG

ENKELE WOORDEN

OVER ONS

De Kastelse Kayak Klub is een sportvereniging met hart voor de natuur.

Onze leden hebben de liefde voor het water gemeen en genieten van de rust op kleine riviertjes, de gezelligheid van gezamelijke toertochten in heel het land, de uitdagingen op wildwater of de inspanningen tijdens landelijke, europese of zelfs wereldwijde wedstrijden.


Onze club is opgericht in 1971 door een groepje enthousiastelingen. De Kastelse Kayak Klub heeft in al die jaren een mooie en rijke geschiedenis opgebouwd. Zowel in binnen - als buitenland.  We hebben Belgische, Europese - en Wereldkampioenen in verscheidene disciplines.


Sinds 2016 zijn we definitief verhuisd naar het nieuwe gebouw. De kantine, kleedkamers en loods zijn groter, alsook de ruimte rondom het gebouw. Zo kunnen we in de zomer een mooi en ruim terras aanbieden. Daarnaast is er ook meer plaats voor wagens en fietsen gecreƫerd. Verder zijn er nog enkele plaatsen voor mobilhomes, caravans en tenten voorzien.


Wij zijn geen verhuurbedrijf. Hiervoor refereren wij graag naar de verschillende verhuurbedrijven in de buurt langs de oevers van de Kleine Nete.


We organiseren ieder jaar een "Start-2-Kajak'' voor zowel jeugd als volwassenen. Nieuwe leden zijn echter heel het jaar door welkom. Meer informatie hierover vind je in 'Lid worden'


HET BESTUUR

WIE ZIJN WIJ

Jan (Seppe) Leysen

Voorzitter


Als voorzitter ben ik in vele gevallen het aanspreekpunt van de club.


voorzitter@kastelsekayakklub.be

Erica van Dijk

Ondervoorzitter + API*


Ik ben als het ware in de kajakwereld gerold en zou het voor niets willen inruilen. Eenmaal het kajakvirus gebeten heeft, verveel je jezelf nooit meer!


vandijkerica@hotmail.com

Rudy Wouters

Secretaris + API*


Ik hou van een mooi rustig tochtje op de Kleine Nete met een versnapering als beloning. Daarnaast probeer ik in het bestuur van de  club mijn steentje bij te dragen zodat we zoveel mogelijke mensen kunnen laten genieten van deze mooie watersport.


secretaris@kastelsekayakklub.be

Jef Blockx

Bestuurslid


  Voor mij is de vrijheid en het vakantie gevoel de grootste troef van het toervaren. Daarnaast ben ik graag met vrienden op stap. Een echte levensgenieter! Ook draag ik graag mijn steentje bij als vrijwilliger op onze activiteiten.


jefblockx@telenet.be

Simon Smolders

Bestuurslid


Gedurende mijn tienerjaren was ik vaak te vinden op het Belgische vlakwater. Sinds kort ben ik 'overspoeld' door het wildwater. Kajak is voor mij: vriendschap, kicks, ontspanning en sport.


 

simon.smolders@hotmail.com

Mathias Vanderheijden

Bestuurslid / Aanspreekpunt wildwater


Al sinds mijn 11e ben ik lid van de Kastelse Kayak Klub en al snel groeide de interesse voor het wildere water. Daarnaast ben ik  te vinden op verschillende toertochten in Vlaanderen en af en toe een wedstrijd. Wat mij het meest aanspreekt aan het kajakken is de mooie natuur en unieke locaties die je vanop het water kan bewonderen.


mathias.v@telenet.be

DE CLUB

VERHUUR

De verhuur van onze club is enkel mogelijk aan eigen leden en lokale sportverenigingen.

Mensen die geen connectie met een vereniging of onze club hebben kunnen deze helaas niet huren.


Dit is het aanspreekpunt voor grensoverschrijdend gedrag binnen de sportclub. Dit is iemand waar u in vertrouwen mee kan babbelen over allerhande zaken. Voor meer info verwijzen we u graag door naar: LINK.API

KASTELSE KAYAK KLUB


Onze club bevindt zich aan de oevers van de Kleine Nete. Een prachtig natuurgebied met natuurreservaten, geklasseerde landschappen, bossen en weiden.

Contact


Adres: Breevensedijk 2, 2460 Kasterlee

GPS: 51.227064, 4.978202


Email: info@kastelsekayakklub.be

Tel.: 0032 499 28 79 13


Rekeningnr.: BE44 3200 3617 8545

Btw-nummer: BE0416520077