Pompoenregatta

KASTELSE KAYAK KLUB

Een Sportvereniging met Hart voor de Natuur

BREEVENSEDIJK 2

2460 KASTERLEE

KANTINE OPEN VANAF 20u

WOENSDAG en VRIJDAG

POMPOENREGATTA

24 oktober 2021

geannuleerd wegens corona


Is het een sport of is het een spel? Plezierig is het in ieder geval wel! De Kastelse Kayak Klub en het Kastelse Pompoenengenootschap slaan ook dit jaar de handen weer in elkaar voor een nieuwe, spetterende editie van de Pompoenregatta. Dit aan de alom bekende Ark van Noë. Iedereen kan de avonturier in zichzelf naar boven halen en deelnemen aan een heuse pompoenenrace.


Je kan er kennis maken met Europa’s grootste pompoenen, uitgehold tot een waar vaartuig. Dankzij de kennis van het Pompoenengenootschap en de vaardigheden van de Kastelse Kayak Klub belooft dit alweer een spannende editie te worden!


Pompoenvaren zoals te Kasterlee is enig in België!


Zie jij het zitten om dit avontuur aan te gaan, aarzel niet en schrijf je ploeg in! Een ploeg bestaat uit 4 vaarders en de wedstrijd bestaat uit verschillende categorieën. Zo is er een jeugdreeks, een dames – en herenreeks en tenslotte kan je ook deelnemen als gemengde ploeg van dames en heren.


De ploegen nemen het tegen elkaar op in een estafettewedstrijd waarbij elke vaarder een afstand van om en bij de 100m zal moeten afleggen. Dit alles wordt in goede banen geleid door de Kastelse Kayak Klub.


De winnaars uit elke reeks krijgen een pompoenprijs en de winnaars uit de jeugdreeks worden getrakteerd op een dagje Bobbejaanland. Denk je niet de snelste te zijn, maar wil je toch iets winnen? Verkleed je dan zo gek en origineel mogelijk, want de best verklede ploeg wordt ook beloond!


De deelnameprijs per ploeg bedraagt 10 euro. Inschrijven kan via de website: www.pompoenregatta.be.


Voor meer informatie:

www.pompoenregatta.be

www.facebook.com/PompoenregattaKasterlee


Ps: Om steeds de laatste informatie te ontvangen is het aangeraden om onze Facebookpagina te volgen!

KASTELSE KAYAK KLUB


Onze club bevindt zich aan de oevers van de Kleine Nete. Een prachtig natuurgebied met natuurreservaten, geklasseerde landschappen, bossen en weiden.

Contact


Adres: Breevensedijk 2, 2460 Kasterlee

GPS: 51.227064, 4.978202


Email: info@kastelsekayakklub.be

Tel.: 0032 499 28 79 13


Rekeningnr.: BE44 3200 3617 8545

Btw-nummer: BE0416520077